• posting for help

    From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thursday, January 31, 2019 19:12:58
    Date: Thu, 18 May 2000 23:49:50 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject: posting for help
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425111.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 26

    Hi all,

    This isn't for me personally. I was asked to post this message. His
    email address is at the bottom.

    Hi Everyone,

    I just moved our Wildcat Server onto an NT2000 server system. Please
    note that our WC5 is used for dial-up access only. Everything is fine
    except that callers get the following line when attempting to use the
    browser. In the past, it was working fine on our NT4 server.

    "Page Cannot Be Displayed" <http://localhost/login?mode=client&wclogon=<WC143907-26211002F99905C294


    Can anyone help me solve this problem?

    Thanks in Advance,

    Greg

    gmurray@xnet.com


    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thursday, January 31, 2019 19:12:58
    Date: Fri, 19 May 2000 00:31:41 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: BOB BRINSFIELD
    Subject: posting for help
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425113.34.958708190@winserver.com>
    X-WcMsg-Attr: Rcvd
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 13

    I just moved our Wildcat Server onto an NT2000 server system. Please
    note that our WC5 is used for dial-up access only. Everything is fine
    except that callers get the following line when attempting to use the browser. In the past, it was working fine on our NT4 server.

    "Page Cannot Be Displayed" <http://localhost/login?mode=client&wclogon=<WC143907-26211002F99905C294 823>>

    Simple fix -- in wcConfig/Computers/WWW Name, change it from "localhost"
    to the IP address or the domain name of the server.

    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thursday, January 31, 2019 19:12:58
    Date: Mon, 29 May 2000 18:40:01 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: EARL BORAH
    Subject: posting for help
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425119.34.958710701@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 17


    I just moved our Wildcat Server onto an NT2000 server system. Please
    note that our WC5 is used for dial-up access only. Everything is fine except that callers get the following line when attempting to use the browser. In the past, it was working fine on our NT4 server.

    "Page Cannot Be Displayed" <http://localhost/login?mode=client&wclogon=<WC143907-26211002F999


    Simple fix -- in wcConfig/Computers/WWW Name, change it from "localhost"
    to the IP address or the domain name of the server.


    Now that you mention it I see the problem myself. To be honest though I
    didn't look before, just posted for someone else.
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)